sunnuntai 19. toukokuuta 2019

vähiin käy...

Ennenkuin loppuu


Tässä kohtaa voisin vähän availla yleisiä fiiliksiä. Opiskelusta ja tästä matkasta ylipäätään. Ajoittain on tuntunut kovinkin turhauttavalta. Ja varsinki silloin kun tajuat venyttäneesi itsesi ihan äärirajoilleen. Mielenterveys kovalla koetuksella. Itse suorittanut kaikki mahdolliset ja mahdottomaltakin tuntuvat tehtävät. Usein useita kymmeniä päiviä ennen määräaikaa. 

Kävin tuossa päivänä eräänä meidän Moodle alustalla. Se jos jokin avasi silmäni siitä että otan ilmesesti tämän liian tosissaan.. Tässä muiden kurssilaisten paikallaolo tilastoja 🙄


Asia ei siis todellakaan kuulu minulle kuka on ollut koska paikalla ja mitä tehnyt, mutta se kuuluu jos nämä kaikki valmistuvat samaan aikaan. 

Mutta se jos jokin kun on itse pakertanut kuin hullu ja alkaa merkintöjä satelemaan Wilmaan.


Kuvista ei meinaa saada selvää mutta suoritettu rivi sekä lopussa kiitettävä. Se fiilis on aika kiva. Ilman nätä konkreettisia merkintöjä tuntuu siltä ettei mitään olisi saanut aikaan. 

Mutta nyt kun näitä alkaa tänne satelemaan niin alkaa tuntua helpotus. Jos nyt saan tässä parin viikon aikana lähetettyä kirjallisen ytirtystoiminnan kehityssuunnitelman sekä kolme näyttöä. Niin valmistuisin elokuussa. Se se olisi jotain. 6.6. on sovittu kaksi näyttöä. Ja kampaus näytön ajattelin tehdä kuva ja video klippeinä. 

Tänään olen taas kirjoitellut INCEJÄ ja piirrellyt suunnitelmia näihin 6.6. näyttöihin. alkaa pikkuhiljaa näkymään taas pikku-ukkoja kun näitä kaavioit täyttelee. Piirroksissa kumi laulaa ja tuntuu että välillä savukin nouse. 
Yritystoiminnan kehityssuunitelmaan palasin parin kk tauon jälkeen. Ihan uudella ajatuksella. Poistin toistoa ja muokkailin sanamuotoja. Se tauko teki hyvää. Aivot taas virkeämpänä. Mainonta osio saattaa jäädä vain suunnittelu asteelle. Ihan vain koska ajatteli palauttaa tehtävän ennen lokakuuta. 
Halu valmistua on kova. 

Nyt taas piirtelemään. Palailen siinä kohtaa kun on aika raportoida näytöistä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti