maanantai 24. kesäkuuta 2019

Näyttö 4

Miehen kokonaisuus sekä amerikkalainen parranajo



Edellisen parranajon jännityksestä selvitty. Tätä tämänpäiväistä naamaria onkin tullut raasteltua jokusen kerran. otimme alkuun kerran viikkoon ajo treenit. Hiukset on meinannut räjähtää käsiin. Tämän mallin veli oli minulla aikoinaan koululla ekana päivänä mallina :)

Hän tulee itseasiassa Johannalle malliksi.

Kampaus asiakkaani oli menossa omiin kihlajaisiinsa ja tässä hänelle sulhanen. Näitä piirtäessä meinasi taas iskeä epätoivo. Sävyjä vaatteille ei meinannut löytyä. En tajua miten voi olla niin kauhean hankalaa saada hahmotettua paperille kehälinjoja sun muita. Kuitenkin näen ne itse jo leikkeusta katsellessa. 
Nyt jotenkin meinaa alkaa olemaan aika loppu tähän piirtämiseen ja touhuamiseen. Päivää ennen näyttöä viime kerralla olin aivan rikki. En saanut viikkoon nukutuksi ja täryytin vatta sekaisin kolme päivää. Nyt... rennon letkeästi ajatuksella sit ei voi mitään, jää vaan lakki saamatta asenteella. 
Tietenkin haluaa tehdä parhaansa. Sehän on selvää. Mutta ei jaksa enää yö uniaan menettää.

Mutta nyt itse näyttöön, Kello löi 9 ja asiakas penkkiin. Meille Johannan kanssa tuli samaan aikaan molemmille mies. Johanna aloitti parran muotoilulla ja minä aloin värjäämään hiuksia. Sivut lyhyeksi ja pääliosaan kamparaitaa jonka sävytin vaikutusaja jälkeen vielä MenReshade 8Ca pika sävytteellä.  Tämä oli kuitenkin liian laimea ja jäi liian keltaiseksi. Joten laitoin vielä MenReshade 7Ca:n päälle.  Tästä tuli todella hyvä. 
















Tällä kertaa annoin vaikuttaa hieman pidempään kun 5 minuuttia.

Tämän jälkeen mentiin viimeistelemään leikkaus. Olin erittäin tyytytväinen käyttämääni aikaan kokonaisuudessaan koko työhön. Parranajo meni rutiinilla vaikka paria kohtaa pitikin hinkkailla pidempään. ja ihan koska siinä karva kasvoi ihan mihin sattuu suuntiin. (syyhän ei ollut ajajassa).





Mielestäni ihan tyylikäs kokonaisuus vai mitäs pidät? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti