tiistai 2. heinäkuuta 2019

Näyttö 3

Naisen värjäys ja tyylikokonaisuus


Sellainen siis tehdään kun kerran tilattiin. Olin huudellut mallia viime syksystä asti. Asiaa vaikeutti toden teolla se ettei päivämäärää ollut vielä lyöty lukkoon. Kun viimein sain päivämäärän. 6.6.2019. On muuten meidän hääpäivämme. Sekä samalla ensitapaamisemme 10 vuotis päivä. 💕
Mutta siis sain mallin. Luojan kiitos! 

Olin saanut ajatuksen että haluan tumman lilan joka liukuu vaaleaan lilaan.. mutta sitten se iski. Mallini mainitsi sanan koralli. lähdin tutkimaan netin ihmeellistä maailmaa ja löysinkin Tämä toimii samalla inspiraatiokuvani lähteenä. 

Peachy pink dimensional rose gold hair
kuvan lähde

Tämän kuvan kanssa lähdin tuijottamaan väri purkkeja. Ja todella toivoin tässä kohtaa että valitsin hyvin. En nimittäin ollut ihan varma että kuinka kirkas vaalea mallillani on. Olin saanut tässä kohtaa vain kuvat.



Onneksi INCIt oli aikalailla valmiina jo. Vain värit ja pigmentti tipat puuttuivat. Eli vain tulostusta vailla.. 

Päätin laittaa tyvelle tummempaa ja laputtaa pään tukoksiin lisää vaaleata. Ja lopuksi sävytin sen pesupaikalla 10BS+Pastel Rose+ Pastel Peach + @PurePigments red + @purepigments orange.  





Leikkaukseen kun päästiin. Napsasin ekana niskan katkipoikki. Sen jälkeen tehtiin lemppari ykstyiskohta. Korvale lyhyt kolmio.


Kaiken kaikkiaan tätä työtä tuli jännättyä jonkin verran. Mutta olen henkilökohtaisesti tyytyväinen siihen miten onnistuin. Vaikka alkuunsa opettaja olikin sitä mieltä että muutos ei riitä. Mutta lopputulos miellytti kaikkia. Ja muutos oli riittävä. 

Ja vielä niskasta kuvaa


Tässäpä nämä minun mestari näytöt. 
Kaikki työni on nyt tehty HYVÄKSYTYSTI läpi. Kerralla. 
Enää puuttuu 1 kirjallinen työ. Yritystoiminnan kehittämis-suunnitelma. 
Sen saan paketoitua nyt tässä kesän aikana. Kun vaan saan mainosmateriaalit. 

Nyt lomille lompsis. Tähän on hyvä lopettaa tältä erää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti